Nakon 10 godina One stvari Mićka Ljubičića ponovo u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 25.Feb.2024, 12:38

Nakon 10 godina "One stvari" Mićka Ljubičića ponovo u Nišu

Poznati humorista i satiričar Dragoljub Ljubićić, nakon tačno 10 godina će u petak, 8. marta od 20 sati u niškom Domu vojske ponovo odigrati predstavu One stvari. Organizatori napominju da je u pitanju grupna monodramska terapija na temu seksualnog (ne)zadovoljstva.

Predstavu One stvari popularni Mićko izvodi od 2011 godine, a nastala je po tekstu Ludviga Bernharda, za koju organizatori ističu da je mnogo više od predstave, već da je u pitanju seminar, kabare, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << seansa, ali i terapija, jer će humorista publici predstaviti kao dr Agoljub Mićko Ljubičić.

Monodramom Ljubičić obrađuje odnose i komunikaciju između polova, sa akcentom na vezu i brak, a neretko se provuku i druge teme začinjene improvizatorskim mogućnostima glavnog aktera.

Posledji put dr Agoljub je One stvari odigrao 2014. godine takođe 8. marta, a niška publika će ponovo moći da sazna kolika je verovatnoća da žena preko 30 godina pronađe dobrog i slobodnog muškarca, a da ga ne preotme drugoj, šta žele sve žene, kao i šta je pred kraj života shvatio Sigmund Frojd, ali i šta se sve dešava posle četiri godine braka.

Ulaznice je moguće naći na sajtu Ticket.rs i koštaju 1.200 dinara, a prema podacima sa ovog sajta, nije ostalo još mnogo ulaznica u prodaji.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.