Najmlađe gitariste i klavijaturisti pred niškom publikom

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jan.2017, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najmlađe gitariste i klavijaturisti pred niškom publikom

Ljubitelji dobrog zvuka koji žele da čuju kako to rade najmlađi, kao i oni koji možda razmišljaju o tome da dete upišu na časove muzike, mogi doći da pogledaju javni čas gitare i klavira u Dečijem centru na kome će grupa polaznika muzičke sekcije svoje znanje podeliti sa publikom, svirajući rok muziku.

Čas će biće održan u petak, 13. januara sa početkom u 18 sati.

Više od 20 potencijalnih gitarista uzrasta od 8 do 18 godina, kao i nekoliko polaznika >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << klavira imaće priliku da pokažu publici šta su sve naučili u muzičkim sekcijama.

U pitanju je sekcija rok gitare, nešto malo drugačije od klasične gitare koju imaju priliku da uče u nižoj muzičkoj školi u Nišu. Javni čas klavira izvodiće grupa koju vodi Dragana Dimitrijević, a gitare će svirati grupa koju vodi Aleksandra Todorović - kažu u Dečijem centru.

Pored ove, u Dečijem centru kažu da imaju i mnoge druge kao što je recimo klasična gitara, violina i slično, ali su se ovog puta odlučili za nešto “tvđi” zvuk, jer smartaju, kažu, da je rok pravac potreban savremenim generacijama.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.