Izvor: RTV 5, 13.Avg.2012, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljena zajednička saradnja (video)

Nova vlast, a stari, zaostali problemi koji se moraju rešavati što pre. Gradonačelnik Niša, Zoran Perišić, za početak, želi da se upozna sa gorućim pitanjima u gradskim opštinama. Posle Palilule, posetio je i  centralnu nišku opštinu, Medijanu. I ovu posetu prvi čovek grada je iskoristio da ponovo skrene pažnju na bahato ponašanje u javnim preduzećima.
U gradskoj opštini Medijana, kako kažu, već imaju predloge za rešavanje nekih problema i otvoreni su za svaki vid saradnje. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << Prema rečima predsenika opštine Nebojše Krstića, jedan od gorućih problema je  budžetski deficit opštinske kase.
Gradonačelnik Perišić najavljuje saradnju sa svim gradskim opštinama.
Podsećamo, gradonačelnik Zoran Perišić, pre samo nekoliko dana, kao primer, kako je tada rekao , brutalnog zapošljavanja, naveo je JKP Naisus, u kome je, kako je utvrđeno analizom, trenutno zaposleno oko 900 ljudi. 

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.