Najave za clubbing weekend u Nišu

Izvor: Clubbing.rs, 04.Dec.2009, 07:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najave za clubbing weekend u Nišu

Kako se ide iz vikenda u vikend, a dobre svirke i puno dobrih vibracija ostaje u pozitivnom sećanju, očekujući nove žurke, kluberi u Nišu mogu biti zadovoljni onim što im nude klubovi i organizatori.

Kako smo to naglasili u prethodnim izveštajima, ne pamti se kada je ovoliki broj klubova radio pozitivno u kontinuitetu, a to je definitivno stvar koja raduje sve, a najavljen je i dolazak Valentina Kanzyania u januaru, tako da će ovo definitivno upotpuniti dobru sezonu.

Ovog vikenda pored već poznatih lokalnih DJ-eva, klupskoj sceni u Nišu  će se predstaviti i par gostujićih imena.

Organizatori iz Niša su bili ažurni i na vreme poslali svoje najave, a kako bi svima vama koji pratite nišku klupsku scenu bilo lakše da odlučite gde ćete uživati uz dobru muziku ovog vikenda, od mnoštvo dobrog zezanja mi preporučujemo sledeće za weekend. (Pogledajte nastavak članka)
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.