Naisus dostigao hiljadito odličje

Izvor: JužneVesti.com, 28.Nov.2018, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naisus dostigao hiljadito odličje

Žetvom medalja u Ligi grada Niša, Klub borilačkih sportova Naisus dostigao je i prestigao cifru od 1.000 odličja za nešto više od 8 godina postojanja. U niškom klubu su prezadovoljni ovim uspehom, ali skreću pažnju i na nedostatak finansijske podrške Grada.

Tekvondoisti niškog kluba sa 37 medalja prikupljenih u poslednjem kolu gradske lige stigli su do 1.024 odličja, uz još 20 pehara. Ipak, finansijski podstrek, kaže trener Nebojša Anđelković, umnogome bi >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pomogao sadašnjim i budućim šampionima.

Ovaj uspeh je daleko veći, imajući u vidu da veoma često naši takmičari moraju sami da finansiraju odlaske na takmičenja i da skoro uvek imaju nastup nakon neprospavane noći usled putovanja. Rezultat bi bio i veći da Grad Niš više pomaže onima koji zaista daju sve od sebe zarad afirmacije sporta i rezultata u istom - priča Anđelković.

Priliku da uveća broj medalja Naisus će imati na nekoliko međunarodnih turnira, na kojima će nastupiti do kraja godine. Takođe, u niškom klubu najavljuju i učešće na takmičenju u Rumuniji, odakle je stigao poziv za učešće, te se nadaju novim odličjima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.