Naisa završila takmičenje u Evropi

Izvor: JužneVesti.com, 17.Jan.2021, 21:38

Naisa završila takmičenje u Evropi

Nije uspela Naisa iz Niša da nadoknadi minus od 13 golova u osmini finala EHF kupa i obezbedi mesto među osam najboljih ekipa ovog evropskog takmičenja. U revanšu su rukometašice iz Niša poražene od Rinkona iz Malage rezultatom 23:22 (12:12) i ukupnim rezultatom 60:46 izgubile od osvajača Superkupa Španije.

Nakon ubedljivog poraza u prvom meču osmine finala EHF kupa (37:24), niška ekipa je odigrala znatno bolje. Ipak, iako je većim tokom meča bilo neizvesno, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Naisa nijednom nije povela.

Počele su bolje domaće igračice, povele sa 3:0, a onda u 14. minutu vodile sa 7:2. Serijom 4:0 i golovima Dunje Tasić, Katarine Radović, Simone Stojanovske i Marije Filipović, Naisa je došla na minus jedan (7:6). Uz dva vezana gola Stojanovske Nišlijke su izjednačile (8:8 u 23. minutu), ali nisu uspele da preokrenu rezultat. Rezultat na poluvremenu bio je 12:12.

Serijom 4:0 Malaga je počela drugi deo igre i povela sa 16:12. Uzvratila je ekipa iz Niša istom serijom i 46. minutu opet izjednačila (17:17), ali opet nije uspela da preokrene i povede. Tako je bilo do kraja meča, pa je predstavnik Španije slavio i u drugom meču, ovog puta sa 23:22.

Srpski rukomet je tako ostao bez predstavnika u Evropi, a Naisa se sada okreće domaćim takmičenjima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.