Naisa u ponedeljak saznaje ime rivala u Kupu

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jan.2019, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naisa u ponedeljak saznaje ime rivala u Kupu

U ponedeljak, 14. januara u prostorijama Rukometnog saveza Srbije u Beogradu biće održan žreb za četvrtfinale Kupa Srbije za rukometašice, a jedini tim sa juga Srbije niška Naisa čeka ime protivnika sa kojim će se boriti za plasman na završni turnir.

Samo jedan korak i to prvi u sezoni čeka niške rukometašice do plasmana na završni turnir, gde je prošle godine nije bilo nakon poraza od Jagodine.

Kao jedna od četiri prvoplasirane ekipe prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sezone Naisa će čekati pobednika duela osmine finala, a parove tog dela takmičenja činiće Železničar iz Inđije, Metalac iz Valjeva, Napredak iz Kruševca, Zaječar, Mladost iz Nove Pazove, Kikinda, Bor i Voždovac.

Pored niškog tima, među povlaščenim timovima su i Jagodina, Bekament iz Aranđelovca i Medicinar iz Šapca.

Meč četvrtfinala je 6. februara, a završni turnir 16. i 17. februara.

Žreb će početi u ponedeljak u 12 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.