Naisa slavila u Aranđelovcu

Izvor: JužneVesti.com, 17.Feb.2018, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naisa slavila u Aranđelovcu

Drugi put u sezoni niške rukometašice pobedile su Bekament, aktuelnog vicešampiona Srbije, a ovog puta, u 11. kolu Superlige, Naisa je u Aranđelovcu slavila rezultatom 33:32 (19:17).

Osim uvodnog vođstva (3:0) domaćin nije imao prednost na ovom meču pošto je Naisa od 15. minuta (10:9) pokazala da je došla po bodove. Najubedljivija prednost niškog tima bila je u 36. minutu (24:19), međutim, Bekament je uspeo da izjednači u finišu (31:31 u >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 56. minutu).

Brzom i snalažljivojom igrom Naisa je bila bolja u završnici, pa je na kraju osigurala devetu pobedu u sezoni.

Više od polovine pogodaka Bekamenta postigla je Milica Anić (17), a zanimljivo je da je čak 13 puta bila precizna iz sedmerca.

Sa 9 golova Anastazija Đoković je bila najefikasnija u niškom timu, dok su je pratile Tamara Žarković sa 8 i Marija Filipović sa 5.

U narednom kolu Nišlijke dočekuju pretposlednji Junior.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.