Naisa savladala Kikindu u gostima

Izvor: JužneVesti.com, 02.Nov.2015, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naisa savladala Kikindu u gostima

Rukometašice niške Naise pobedile su na gostovanju Kikindu rezultatom 23:21 i četvrtim trijumfom ove sezone posle 7 kola ostale na četvrtoj poziciji na tabeli Superlige.

U prvom poluvremenu vodila se izjednačena borba. Naisa je u 12. minutu vodila sa 8:3, ali je domaća ekipa uzvratila serijom 2:0 i polako stizala nišku ekipu. Na kraju prvog dela igre bilo je izjednačeno - 13:13.

Naisa je serijom 4:1 uspela da se odvoji, a Kikinda >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << do kraja nije mogla da stigne 2 gola zaostatka. Na kraju, Nišlijke su četvrtim trijumfom u sezoni zauzele 4. poziciju sa 9 bodova.

Bilo je vrlo napeto. Sve vreme smo morali jako da „radimo“ za ovu pobedu. Bespotrebno smo dozvolili domaćinu da na poluvreme ode sa nerešenim rezultatom, u jednom momentu čak i povede. Naši golmani loše su branili to prvo poluvreme. U nastavku je bilo malo bolje, ali smo mnogo promašivali, bar sedam, osam izrađenih napada nismo realizovali. Pobeda nije bila ugrožena, ali je protivnik sve vreme bio tu, za petama. Najvažnije je da se sa dalekog puta vraćamo sa dva boda - kazao je Svetislav Jovanović, trener Naise.

U narednom kolu Naisa dočekuje Kučevo.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Četvrti trijumf Naise u Superligi

Izvor: NTV.rs, 03.Nov.2015, 10:54

Rukometašice Naise savladale su ekipu Kikinde u sedmom kolu Superlige rezultatom 23:21, na poluvremenu je bilo nerešeno 13:13. Nišlijke je do četvrtog trijumfa predvodila Hristina Nedeljković sa devet golova, Radovićeva je dodala šest. Sa druge strane Ivana Mitroviće i Marija Agbaba su se po...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.