Naisa izgubila, ali ipak ide u plej-of

Izvor: JužneVesti.com, 12.Mar.2017, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naisa izgubila, ali ipak ide u plej-of

I pored neospornog kvaliteta šabačkog Medicinara, rukometašice niške Naise se nisu predala i pružile veliki otpor lideru Superlige na njihovom terenu, u poslednjem meču prelimiranog dela prvenstva. Nišlijke su izgubile rezultatom 36:31, ali su se zahvaljujući ubedljivom porazu Kikinde od Bekamenta, ipak plasirale u plej-of.

Gošće su dobro ušle u meč i naterale igračice Medicinara da jure rezultat, ali taj tempo igre nisu uspele duže >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da održe, pa su već sredinom prvog dela domaće rukometačice došle do vođstva. Tu prednost su tokom meča postepeno povećavale, i pored toga što se Nišlijke do samog kraja nisu predavale.

Ono što je pozitivno je što je bek Naise Anja Belić konačno šuterski pružila dobru partiju. Takođe, rukometašice Naise su uspele da Anu Radović, rekorderku po broju postignutih golova na jednom meču u Superligi, spuste na "svega" 9 golova. Upravo ove dve igračice su bile najbolji strelci meča, dok je Katarina Tanasković postigla 7 pogodaka.

Osim Naise i Medicinara, u plej-of su se plasirale i ekipe Bekament i Jagodina.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.