Naisa bolja od Bora u prvoj proveri

Izvor: JužneVesti.com, 24.Avg.2015, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naisa bolja od Bora u prvoj proveri

Niške rukometašice pobedile su rezultatom 30:25 (15:11) ekipu Bora u prvoj kontrolnoj utakmici pred početak nove sezone. Nova provera Naise u četvrtak 27. avgusta.

Niška ekipa je većim delom utakmice vodila, a najefikasnije su bile Hristina Nedeljković sa 8 golova i novi pivot Milena Milojević sa 5.

Trener Svetislav Jovanović ističe da je u prvoj proveri bilo dobrih stvari, ali da je Naisi i dalje problem pozicija golmana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Prva je utakmica, realizacija nije bila dobra, ali tek ćemo raditi na šutu. Katarina Radović je veliko pojačanje i znači u rotaciji bekova. Biće bolje, imamo još tri nedelje da sve dođe na svoje. Golmani su problem, ali treba dati šansu i Mileni Petković - kazao je Jovanović.

On će ponovo moći da vidi formu svojih igračica u četvrtak 27. avgusta od 17 sati kada će Naisa dočekati ekipu Vardara juniora koja igra Čelendž kup.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.