Naisa bez borbe prošla u osminu finala EHF kupa

Izvor: JužneVesti.com, 30.Okt.2020, 12:23

Naisa bez borbe prošla u osminu finala EHF kupa

Zbog sukoba Azerbejdžana i Jermenije mečevi trećeg kola EHF kupa između niške Naise i Azerjola iz Bakua neće se igrati. Klubovi su sa Evropskom rukometnom federacijom dogovorili da se otkažu utakmice i tako je tim iz Niša obezbedio plasman u osminu finala evropskog takmičenja.

Iako je voljom žreba Naisa za protivnika u trećem kolu EHF kupa dobila nepovoljnog rivala zbog situacije u tom delu evroazije, Nišlijke ipak neće putovati u Azerbejdžan.

Ženskom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << rukometnom klubu Naisa je stigao dopis iz Evropske kuće rukometa u kom ih obaveštavaju da su mečevi trećeg kola EHF kupa otkazani zbog sukoba Azerbejdžana i Jermenije, a nemogućnošću da azerbejdžanski klub Azerjol organizuje utakmicu bez ogromnih napora i rizika.

U koordinaciji dva kluba i EHF-a, konačno je odlučeno da se otkažu ti mečevi pošto održavanje istih nije moguće u određenim okolnostima - piše u saopštenju.

Trebalo je da prvi meč igra 14. ili 15. novembra, a revanš nedelju dana kasnije.

Naisa je tako obezbedila plasman među 16 najboljih ekipa EHF kupa, a mečevi tog dela takmičenja trebalo bi da se održe početkom naredne godine.

Podsetimo, Nišlijke su u drugom kolu ubedljivo savladale Čair iz Skoplja i tako obezbedile plasman u treće kolo.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.