Nais protiv zdravstvenih problema i Beograda

Izvor: JužneVesti.com, 04.Feb.2017, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nais protiv zdravstvenih problema i Beograda

Zbog šarenih rezultata ove sezone vaterpolisti niškog Naisa kako kažu, ne prave više nikakve računice već idu na pobedu u svakom meču, a i ove subote veruju da mogu da se izbore sa Beogradom na bazenu “Čair”, od 20 sati.

Poraz u prošlom kolu u kome su tokom celog meča pokušavali da nadoknade golove primljene na početku pripisuju oslabljenom sastavu. Ni sada situacija nije idealna, a trener Predrag Kikinđanin navodi da su pod znakom pitanja 3 igrača: Matija >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Đurđević i Dragan Milošević zbog povreda, kao i Tihomir Živić koji je bolestan.

Ove sezone nas očigledno bije neki maler, od 7 utakmica ja mislim da smo samo jednu odigrali kompletni i to je veliki problem. Nadam se da ćemo pobedi jer ne možemo više da kalkulišemo. Beograd je sastavljen od mladih igrača, nema tu nekih zvučnih imena. Dobro je uplivana ekipa, ali mislim da smo jači od njih - priča Kikinđanin.

Nais je u prvom delu sezone izgubio od Beograda sa jednim golom razlike, ali centar niškog tima Matija Đurđević kaže da je tada bilo drugačije jer je ekipa kratko trenirala zajedno.

U Beogradu smo igrali u jako nezgodnom terminu, bila je prva utakmica u sezoni i nismo bili uigrani jer je novi sastav, ali nadamo se da ćemo se sada iskupiti - kaže Đurđević.

Ova 2 tima posle 7 utakmica imaju identičan učinak - po 2 pobede, 1 nerešenu utakmicu i 4 poraza.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.