Izvor: Medijski istraživački centar, 27.Dec.2011, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada Filip Morisu za doprinos razvoju Niša i regiona

Na svečanoj akademiji pod nazivom „100 godina u korak s privredom“, kojom je Regionalna privredna komora Niš obeležila stogodišnjicu privrednog udruživanja u regionu, kompaniji Filip Moris Operejšens je dodeljena specijalna nagrada za korporativnu društvenu odgovornost za njen doprinos razvoju Niša i regiona kroz donatorsku strategiju koju kompanija dosledno sprovodi već osam godina.
Nagradu je u ime kompanije primio direktor proizvodnje Ingo Jenč, koji se zahvalio Regionalnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Medijski istraživački centar << privrednoj komori rekavši da Filip Moris strateški pomaže oblasti koje su prepoznate kao ključni pokretači razvoja i ekonomskog oporavka niškog regiona, a samim tim i cele Srbije.
Kompanija Filip Moris je od 2004. godine uložila preko 12 miliona dolara u strateške programe u Nišu koji su obezbedili bespovratne kredite za pokretanje preko 100 novih malih preduzeća u Nišu u poslednje dve godine, stipendije za 276 talentovanih studenata Univerziteta u Nišu, finansirali realizaciju 56 projekata studentskih grupa namenjenih razvoju lokalne zajednice, realizovali preko 300 kulturnih i umetničkih

Nastavak na Medijski istraživački centar...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Medijski istraživački centar. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Medijski istraživački centar. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.