Načini i vrste komunikacije tema tribine u NKC

Izvor: JužneVesti.com, 12.Maj.2021, 16:59

Načini i vrste komunikacije tema tribine u NKC

Kako najbolje preneti informaciju, šta je verbalna, a šta neverbalna komunikacija, na koji način govor, ponašanje i stav utiču na sagovornike i ishod razgovora - o svemu tome biće reči na tribini sutra od 18 sati u Maloj sali Niškog kulturnog centra, navode organizatori.

Poruke koje ljudi svakodnevno šalju jedni drugima imaju različite namene i važno je da ono što prenose, iskažu na najbolji način, a kako da u tome budu još bolji, učesnicima tribine pojasniće docent >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na Departmanu za komunikologiju i novinarstvo Filozofskog Fakulteta u Nišu Marija Vujović i novinar Velibor Petković, kažu u NKC.

Kako najbolje preneti informaciju? Šta je verbalna, a šta neverbalna komunikacija? Na koji način govor, ponašanje, stav, utiču na sagovornike i ishod razgovora - navode organizatori.

Tribinu će održati, kako naglašavaju, uz poštovanje svih epidemioloških mera.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.