Na repertoaru bioskopa u Nišu i ove nedelje novi filmovi

Izvor: JužneVesti.com, 20.Dec.2018, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na repertoaru bioskopa u Nišu i ove nedelje novi filmovi

Akcija sa elementima naučne-fantastike Bamblbi, kao i premijera filma o "ratu jutjubera", kako najavljuju, novina su ove nedelje u bioskopima "Cineplexx" i "Vilin grad" u Nišu. Još nekoliko novih filmova će publika do 26. decembra moći da gleda na velikom platnu.

Bamblbi je film koji je na repertoaru oba bioskopa, a prati Čarli koja puni 18 godina i traži svoje mesto pod zvezdama. Potom otkriva Bamblbija, u ranama i ožiljcima od bitke, a kada ga oživi, shvatiće >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da to nije obična, žuta "volkswagen" buba.

Publika će na velikom platnu premijerno moći da gleda i akcionu-komediju Youtube ratovi u kojoj uloge tumače popularni jutjuberi sa Balkana.

Film prati radnju o tome kako se jutjuberi na smešan i zabavan način bore protiv „hejtera" koji žele da preuzmu scenu. Omčo je popularni humorista i jutjuber koji uživa u svojoj slavi i živi jedan zabavan život, sve dok mu u život ne uđu hejteri (osobe koje mrze uglavnom sve). Oni mu obrišu kanal na Jutjubu, ali im to nije dovoljno već pokušavaju da ubiju njega i njegove kolege, ali im on uspeva pobeći tražeći pomoć od drugih jutjubera - kažu u bioskopu.

U bioskopu Vilin grad će 22. i 23. decembra na repertoaru biti i film Bela i Sebastijan 3, kao i komad Srećni princ koji govori o Oskaru Vajldu, koji u jeftinoj pariskoj hotelskoj sobi leži na samrti i razmišlja o događajima iz prošlosti.

Film Drugi čin će se prikazivati u bioskopu "Cineplexx", a kažu da će ovu romantičnu komediju voleti svi oni koji su voleli Neplanirano venčanje s Metju Mekonahijem, kao i Dogodilo se na Menhetnu i Za sve je kriva svekrva sa Dženifer Lopez u glavnim ulogama.

Radnja filma prati Maju (Dženifer Lopez), trgovca, koja potpuno menja svoj način života i navike kako bi dokazala da titula i diploma nisu presudne ako želimo uspeti u životu. Maja živi u Kvinsu i već 15 godina radi isti posao u supermarketu. Nakon što očekivanu promociju dodele nekom drugom, uz pomoć falsifikovane biografije i najbolje prijateljice Žoan, dobija kancelarijski posao iz snova. Jedini je problem što o tom poslu ne zna apsolutno ništa, a mora i ozbiljno da poradi na svom stilu. - piše u sinopsisu.

Ceo repertoar i satnice prikazivanja filmova možete pogledati na sajtu bioskopa Vilin grad i "Cineplexx".

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.