Na repertoaru “Vilinog grada” nova komedija, horor i ratni film

Izvor: JužneVesti.com, 18.Avg.2016, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na repertoaru “Vilinog grada” nova komedija, horor i ratni film

Od 18. avgusta u niškom bioskopu “Vilin grad” publika će moći da pogleda horor triler “Opasnost iz dubine” i ratnu komediju i dramu “Psi rata”, a od 24. avgusta i komediju “Frka na venčanju”.

Opasnost iz dubine” prati surferku koja je odlučila da ode u napušteni raj i uživa.

Međutim, u jednom trenutku se nađe u ogromnoj opasnosti, povređena i zarobljena na steni 200 metara od obale, a jedina prepreka do sigurnosti - ogromna ajkula >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << - navodi se u sinopsisu.

U filmu ih pratimo na putu apsurda političkog sveta i internacionalnog trgovanja oružjem. Ovaj put će završiti tako što su optuženi za prevaru - stoji u opisu ostvarenja.

24. avgusta će premijerno biti prikazana i komedija "Frka na venčanju“, o blizancima Majku i Dejvu koje su roditelji primorali da pronađu pratilje za venčanje njihove sestre na Havajima. Tražeći izlaz iz ove situacije, oni postavljaju oglas na internet, koji postaje prava senzacija.

Kompletan repertoar bioskopa možete pogledati na sajtu “Vilinog grada”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.