Na prodaju imovina niške firme Prefabrikati Morava, početna cena 50 miliona dinara

Izvor: JužneVesti.com, 09.Feb.2024, 11:11

Na prodaju imovina niške firme "Prefabrikati Morava", početna cena 50 miliona dinara

Prodaju pokretne i nepokretne imovine fabrike Prefabrikati Morava Niš oglasila je Agencija za stečajne upravnike, procenjena vrednost je 100 miliona dinara, dok je početna cena na prvoj licitaciji 50 miliona dinara.

Ova fabrika je u stečaju, a bankrot je proglašen početkom 2023. godine, a stečajnik upravnik sada oglasio prodaju imovine na placu površine nešto više od 4 hektara u selu Krušce kod Niša, kao i pokretne imovine poput dizalica, kranova i betonskih elemenata >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << za gradnju.

Na prodaju je ponuđena zgrada fabrike, upravna zgrada, menza, magacin, prodavnica, radionica i druge pomoćne zgrade.

Procenjena vrednost imovine iz imovinske celine broj 1 iznosi 100.000.165,00 dinara. Početna cena na prvom javnom nadmetanju za imovinsku celinu broj 1 iznosi 50.000.082,50 dinara - stoji u tekstu oglasa.

Javno nadmetanje održaće se dana 14. marta u 12 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Na prodaju imovina niškog preduzeća: Za 50 miliona dinara ponuđena fabrika, ali to nije sve

Izvor: B92, 09.Feb.2024

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju imovine preduzeća Prefabrikati Morava doo Niš.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.