Na pešačkom prelazu na Vizantijskom bulevaru teže povređena dva pešaka

Izvor: JužneVesti.com, 11.Apr.2021, 20:05

Na pešačkom prelazu na Vizantijskom bulevaru teže povređena dva pešaka

U saobraćajnoj nezgodi na Vizantijskom bulevaru danas u Nišu na 75-godišnju ženu i 80-godišnjeg muškarca iz Niša naleteo je automobil, kažu iz niške policije, nakon čega ih je ekipa Hitne pomoći sa teškim telesnim povredama prebacila u Univerzitetski klinički centar.

Nezgoda se, kako navode, dogodila oko 14:30, a prema prvim informacijama pešaci su bili na pešačkom prelazu, koji se nalazi nedaleko od tržnog centra Roda.

Za volanom automobila “golf” >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << niških registaracija, koji je oborio dvoje pešaka, bila je 53-godišnja žena iz Niša, dodaju iz policije, koja je, kako saznajemo, išla iz pravca tržnog centra ka Bulevaru Nemanjića.

O događaju je obavešteno Osnovno tužilaštvo u Nišu, po čijem je nalogu izvršen uviđaj i biće podneta krivična prijava protiv žene iz automobila, saopštili su iz policije.

Ona je, pojašnjavaju, osumnjičena da je izvršila krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.