Na otvorenom bazenu do 500 kupača dnevno

Izvor: RadioCity.rs, 30.Jul.2020, 23:40

Na otvorenom bazenu do 500 kupača dnevno

Na našem sajtu je jedan kaunter gde potencijalni posetioci mogu da provere trenutan broj kupača i da li i kada vredi poći na kupanje. Radi bezbednosti samih kupača i zaposlenih u Sportskom centru držimo se broja do 500 kupača dvevno, iako je kapacitet otvorenih bazena do 4.000 kupača, kaže Nenad Stanković iz Sportskog centra „Čair". Broj poseta je smanjen, dodaje i napominje da razlog tome  ne treba tražiti samo u nepovoljnoj epidemiološkoj situacija, već i promenljivom >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << vremenu često praćenim padavinama.
Pre par dana započela je rekonstrukcija zatvorenog bazena. Očekuje se da će prvi kupači, odnosno sportisti, treninge u vodi započeti već 17. avgusta.
Bazen radi preko cele godine osim u ovom kratkom vremenskom periodu tokom leta da i se izvršilo kondicioniranje uređaja za tretman vode. Vrši se filterska izmena, radi se definfekcija svih prostorija, čišćenje i dezinfekija kompenzacionih bazena. Saniraju se nedostaci na školjki bazena, od aluminijama koja je skoro 40 godina stara, objašnjava Stanković. 

Za decu  uzrasta do 3 godine ulaz je besplatan. Deca uzrasta od 7 do 10 godina plaćaju kartu po ceni od 100 dinara, a na bazen mogu ući samo uz prisustvo roditelja, staratelja ili pratioca. Cena pojedinačnih ulaznica je 300 dinara. Nakon 17h časova važi drugačija tarifa i iznosi 200 dinara.
Uz seniorsku karticu koja se može dobiti na blagajni bazena važi popust i cena ulaznice za bazen iznosi 150 dinara. Reč o specijalnim karticama koje penzionerima omogućavaju brojne popuste.
U okviru kopleksa gradskih bazena izbor tobogana je raznolik, a deci uzrasta od 7 do 12 godina  korišćenje tobogana je dozvoljeno samo uz prisustvo roditelja.
Radno vreme otvorenih bazena je svakog radnog dana od 11h do 19h, subotom i nedeljom od 10h do 19h.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.