Na međunarodnom kik-boks turniru u Nišu očekuje se preko 400 boraca

Izvor: JužneVesti.com, 14.Nov.2019, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na međunarodnom kik-boks turniru u Nišu očekuje se preko 400 boraca

U hali Osnovne škole “Mika Antić” ovog vikenda, od 15. do 17. novembra, održaće se 4. po redu turnir “Balkan best fighters”, a organizatori iz Kik-boks kluba Niš očekuju preko 400 boraca. Turnir će imati i humanitarni karakter, poručuju, jer će prihod od ulaznica ići u Fondaciju Budi human.

Za sada je prijavljeno preko 400 boraca, dok će na turniru biti oko 650 učesnika iz Bugarske, Rusije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Slovenije, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Grčke i Srbije.

Turnir je kao i predhodnih godina trebalo da se održi u SC “Čair”, ali će se zbog manjka termina ipak održati u hali “Mika Antić”. Turnir će biti humanitarnog karaktera, i prihod od ulaznica ide u humanitarne svrhe, u saradnji sa Fondacijom Budi human Aleksandra Šapića, sa organizatorom posebnih akcija Banka dobročinstva - kažu u niškom klubu.

Za petak, 15. novembar najavljeno je merenje takmičara. U subotu će od 10 sati početi eliminacije i trajati do 16 sati, sledi pauza do 18 sati, kada je zakazano svečano otvaranje. I u nedelju će borbe početi u 10 sati, trajati do 16, dok su finala na programu od 17 sati.

Cena dnevne ulaznice je 200 dinara, a mogu se kupiti u Obrenovićevoj ulici u Nišu, u Banci dobročinstva. U danima takmičenja, karte će moći da se nabave i ispred ulaza u halu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.