Na Nisomniji večeri posvećene rok i elektronskom zvuku

Izvor: JužneVesti.com, 15.Sep.2015, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na "Nisomniji" večeri posvećene rok i elektronskom zvuku

Osim kultnog benda "Zabranjeno pušenje", posetioce 14. "Nisomnije" koja će u rovovima niške "Tvrđave" biti održana 25. i 26. septembra, očekuju "Eva Braun", "Artan Lili", "The Funk Soul Brothers" i di-džejevi među kojima se ističe britanski duo "Silicone Soul".

Prvo veče gradskog festivala rezervisano je za rokere, a drugo za elektronsku muziku.

Dok je "Silicone Soul" poznat publici sa prošlogodišnjeg sjajnog nastupa u diskoteci "Diamond", članovi benda >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << "Zabranjeno pušenje" se izuzetno raduju prvom nastupu u Nišu posle više od 25 godina - kažu organizatori iz Niškog kulturnog centra.

Drugo veče rezervisano je za predstavnike elektronske scene, i to "Phono Ratz", "Happy People", "Gandhi Mother Phunkers" (Bauk), "El Jazzyra" - dj set i "Dos Padres".

Nastupi obe večeri počinju u 22 sata, a program će trajati do 5 sati ujutru. Ulaznica za jedno veče košta 200, a za obe 300 dinara.

Informacije o tačnoj satnici i prodajnim mestima karata biće objavljene u toku nedelje.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.