Na Dan spomenika besplatne ulaznice za niške muzeje

Izvor: JužneVesti.com, 17.Apr.2019, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Dan spomenika besplatne ulaznice za niške muzeje

Dan spomenika i spomeničkih celina obeležava se 18. aprila, a kako kažu u Narodnom muzeju Niš, tog dana će kustosi u 4 kafića u gradu deliti ulaznice koje će važiti za naredna 3 dana.

Ulaznice će srećni dobitnici moći da iskoriste u Logoru na Crvenom krstu, Ćele-kuli, Arheološkoj sali u centru grada i Književno-memorijalnoj postavci Sremac / Miljković.

Jedino što iz Muzeja mole posetioce je da ih pomenu na Fejsbuku.

Molimo posetioce da >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ovom prilikom naprave po jednu fotografiju i postave je na FB uz obavezan hashtag #NarodnimuzejNiš–zvanična strana - poručuju iz Muzeja.

Ulaznice će se deliti u kafićima “Na ćošku”, “Julijan Djupon”, “City cafe” i “Vespa bar”. Moći će da se iskoriste od 18. do 21. aprila.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.