Izvor: RTV 5, 17.Sep.2012, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: za smenu direktora niških javnih preduzeća (video)

Nova Srbija će se zalagati za zaustavljanje partijskog zapošljavanja, koja sprovode direktori nekih javnih preduzeća, inače članovi Demokratske stranke, rečeno je u NS.
Na sutrašnjoj sednici skupštine grada, aktuelna zapošljavanja u javnim preduzećima, biće glavna tema.
U Novoj Srbiji skrenuli su pažnju i na "hajku" koja se po njihovim rečima vodi protiv kandidata za nove - VD direktore u javnim gradskim preduzećima. Oni kažu da treba sačekati imenovanja i početak rada pa tek onda komentarisati njihov rad.  

Nastavak na RTV 5...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS: Zapošljavanja ne mogu naneti štetu gradu

Izvor: Novine novosadske, 18.Sep.2012, 13:29

Gradski odbor Demokratske stranke je saopštio da je neosnovan strah da zapošljavanjima u novosadskim javno-komunalnim preduzećima može doći do bilo kakve štete po Grad Novi Sad, budući da masa zarada ni u jednom preduzeću nije probijena.. Kako navode demokrate, da bi se izvršilo bilo kakvo zapošljavanje...

Nastavak na Novine novosadske...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.