NOVA radna mesta u Katar Ervejzu

Izvor: NiskeVesti.rs, 02.Nov.2016, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA radna mesta u Katar Ervejzu

Za sve mlade Nišlije koji žele da im posao bude u vazduhu i da pri tom obiđu svet, jedna od najvećih svetskih avio kompanija Katar Erverjz organizuje intervjue za prijem stjuardesa i stjuarda u subotu, 5. novembra u 9 sati u hotelu Nju Siti u Voždovoj ulici.

U konkursu Katar Ervejza navodi se da je potrebno da kandidati imaju više od 21 godine, raspon ruku veći od 212 cm i završenu najmanje srednju školu. Odlično poznavanje engleskog jezika se podrazumeva.
Potrebno >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << je sa sobom poneti CV, fotografiju cele figure (za muškarce odelo, za devojke suknja i sako- poslovni stil), jednu fotografiju veličine kao za pasoš i fotokopiju diplome. Jedan od uslova za zaposlenje je spremnost kandidata da žive u Dohi, glavnom gradu Katara.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katar ervejs traži nove radnike

Izvor: juGmedia, 02.Nov.2016

NIŠ – Katar Ervejs (Qatar Airways), avio kompanija koja već nekoliko godina važi za najbolju u svetu u Nišu će u subotu 5. novembra zapošljavati novo kabinsko osoblje...Razgovori sa licima koja žele da postanu stjuardi i stjuardese počeće u devet časova u Nju siti (New City) hotelu...Svi...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.