Muzičar Mark Rainey vredno stvara nove pesme

Izvor: RadioCity.rs, 04.Dec.2015, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muzičar Mark Rainey vredno stvara nove pesme

Dvadesetšestogodišnji Nišlija, publici je poznatiji pod pseudonimom Mark Rainey. Umetničko ime počeo je da koristi zbog proboja na inostrano tržište jer bi, kako kaže, Marko Marjanović bilo previše komplikovano za izgovaranje, a simbolike ima i u osećanjima koja su obojila pesme na prvom albumu „Farewell sweetie“.
„Sama moja muzika u tom prvom periodu, odnosno prvi album je imao tužnu i setnu notu opraštanja, a čini mi se da mnogi ljudi imaju asocijaciju na kišu i setne >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << trenutke dok razmišljamo o nekim stvarima“, objašnjava Rainy.

Markova muzika je moderna i prati svetske trendove, a najviše uticaja na nju imao je post-pank. Novi album će biti svojevrsna oda lepoti koju ovaj mladi muzičar primećuje svuda oko sebe, a najveća inspiracija su mu lepe devojke.
„Pesme na kojima sada radim, i ova koju promovišem „Legs“, imaju više senzualniju notu. Ceo album doživljavam kao pohvale devojkama i ženama. Želeo sam da pišem o strastima i požudi, i da se na neki način zahvalim svetu na lepoti koju imam prilike da viđam svakodnevno na našim ulicama i fotografijama širom sveta“, iskren je Marko Marjanović.

Talentovani Marko vredno radi kako bi za njega čuo što veći broj ljudi, a neumorno traga za izdavačkom kućom koja će ga načiniti rokenrol zvezdom.
„Ja sam uvek želeo sve ili ništa. Zaista bih voleo bih da postanem jedna od romantičnih rokenrol zvezda, i to je ono ka čemu idem. Dosta novinara već piše o meni, što je jako lepo“, kaže Marko.
Dok iščekujemo i ostale pesme koje će se naći na Markovom novom albumu, pogledajte spot za pesmu „Legs“. 

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.