Muž i žena teže povređeni na Staroj planini nakon nevremena

Izvor: JužneVesti.com, 20.Jul.2023, 11:27

Muž i žena teže povređeni na Staroj planini nakon nevremena

Usled nevremena koje je pogodilo i jugoistični deo Srbije, povređeni su supružnici kada je stablo palo na njihov automobil. Bračni par, koji je boravio na izletištu Babin zub, primljen je u niški Klinički centar sa višestrukim povredama.

Iz niškog Kliničkog centra rekli su da 61-godišnji muškarac ima prelome nekoliko rebara i lopatice, izliv vode u plućima, vazduh u plućnoj maramici i povrede jetre i dodaju da je žena zadobila slične povrede.

54-godišnja >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << žena ima prelome dva rebra, kontuziju pluća, prelom okrajka potkolenice i okrajka desne butne kosti - rekli su iz niškog Kliničkog centra.

Takođe, iz UKC-a kažu da se muškarac trenutno nalazi na Klinici za anesteziju, dok je njegova supruga na Ortopediji, gde lekari prate njihovo stanje.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Supružnici teško povređeni prilikom pada stabla na Babinom zubu

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Jul.2023

Supružnici D.R (61) i D.R. (54) zbrinuti su u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu sa teškim povredama nakon što je na njihovo vozilo, dok su bili na Babinom zubu na Staroj planini, palo stablo, kazali su danas u toj zdravstvenoj ustanovi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.