Muškarca u Nišu udarila struja, pa na istom mestu dečaka udario konj

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jul.2023, 14:41

Muškarca u Nišu udarila struja, pa na istom mestu dečaka udario konj

31-godišnji muškarac doživeo je strujni udar u Nišu dok je pomerao strujne kablove, a onda je 7-godišnje dete istrčalo napolje i udario ga je konj. Obojica su prebačena u Klinički centar, dečak je lakše povređen i na zahtev majke pušten kući, dok o stanju 31-godišnjaka još nema zvaničnih informacija.

Nezgoda se dogodila u ponedeljak u Mramorskoj ulici, a iz niške policije kažu da im je prijavljena oko 14:40.

U isto vreme i na istom mestu jedan 31-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << čovek doživeo je strujni udar dok je, kako se sumnja, pomerao strujne kablove. Onda je dete istrčalo i udario ga je konj - navode iz Policijske uprave.

Iz Univerzitetskog kliničkog centra kažu da je dete nakon nezgode primljeno na Kliniku za dečiju hirurgiju sa lakšim povredama - oguljotinama glave i podlaktice i naprsnućem nadlaktice, ali da je na lični zahtev majka danas izvela dečaka iz bolnice.

O događaju je, dodaju iz policije, obavešteno nadležno tužilaštvo.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.