Muškarac izboden nakon tuče u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 10.Feb.2024, 12:44

Muškarac izboden nakon tuče u Nišu

Niška policija uhapsila je 46-godišnjeg I. R. za koga se sumnja da je sinoć, nakon tuče, ubo nožem u grudi 44-godišnjeg muškarca, kao i 44-godišnjeg M. P. za koga se sumnja da mu je pomagao. Povređeni muškarac hospitalizovan je na Klinici za grudnu hirurgiju.

I. R. sumnjiči se da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, a M. P. da je pomogao u izvršenju krivičnog dela ubistvo u pokušaju.

I. R. se sumnjiči da je sinoć, ispred jednog ugostiteljskog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << objekta u Nišu, nakon tuče, ubo nožem u grudi 44-godišnjeg muškarca, dok mu je M. P., kako se sumnja, pomogao u izvršenju ovog krivičnog dela - kažu iz policije.

Muškarac je u Urgentni centar primljen u svesnom stanju sa ubodnom ranom u predelu desne strane grudnog koša.

Na prijemu je bio svestan i komunikativan i odmah je urađena kompletna dijagnostika, nakon koje je utvrđena povreda plućne maramice, sa razvojem pneumotoraksa. Pacijent odmah zbrinut, povrede sanirane i nakon stabilizacije, hospitalizovan na Klinici za grudnu hirurgiju - kažu iz niškog Kliničkog.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni višem javnom tužiocu u Nišu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.