Mučili staricu zbog 5000 dinara

Izvor: NTV.rs, 31.Jan.2014, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mučili staricu zbog 5000 dinara

Zbog sumnje da je izvršio razbojništvo, 31-godišnjem Martinu D. određeno je zadržavanje do 48 sati, dok je protiv 19-godišnje Vide B. i još dvoje sedamnaestogodišnjaka podneta krivična prijava u redovnom postupku, saopštila je niška policija.
Sumnja se da su 24.januara, oko 21:30, u ulici Stevana Prvovenčanog, iskoristivši ranije poznanstvo sa oštećenom 67-godišnjom S.T., osumnjičeni ušli u stan i uz fizinčki napad oduzeli joj novčanik u kome je bilo 5.500,00 dinara. >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << Tom prilikom je oštećena lakše povređena, ali je ubrzo medicinski zbrinuta.
Osumnjičeni Martin D. će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.
Zbog sumnje da je 24. januara u Nišu izvršio krivično delo razbojništvo, u dogovoru sa još tri lica juče je pronađen, uhapšen i zadržan do 48 sati.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četvoro razbojnika tukli ženu zbog novčanika!

Izvor: Blic, 31.Jan.2014

Martin D. (31) iz Niša uhapšen je zbog sumnje da je sa Vidom B. (19) i dvojicom sedamnaestogodišnjaka 24. januara oko 21.30 časova u Nišu opljačkao Nišlijku S.T. (67) i oteo joj novčanik sa 5.500 dinara...Oni se sumnjiče da su u njen stan u Ulici Stevana Prvovenčanog ušli iskoristivši ranije...

Nastavak na Blic...

Maloletnici u Špcu sekirom demolirali vrtić

Izvor: Blic, 31.Jan.2014

Šabačka policija saopštila je danas da će podneti krivičnu prijavu protiv A.S. (1995) i tri maloletne osobe iz okoline Vladimirovaca, zbog sumnje da su uništili i oštetili stvari u Osnovnoj školi “Jovan Cvijić” i u predškolskoj ustanovi “Suncokreti”...Oni su osumnjičeni da su 27. januara,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.