Mrkonjić i Ružić: Ne podržavamo Novakovićevo samokandidovanje

Izvor: JužneVesti.com, 26.Nov.2015, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkonjić i Ružić: Ne podržavamo Novakovićevo samokandidovanje

Počasni potpredsednik SPS Milutin Mrkonjić i potpredsednik partije Branko Ružić odbacili kao netačne tvrdnje donedavnog lidera niškog SPS Igora Novakovića da su podržali njegovu kandidaturu za gradonačelnika Niša.

Svakako da ne smatramo mudrim, politički promišljenim i korektnim, potez samokandidovanja za mesto gradonačelnika u osetljivom periodu kada teče ozbiljan proces revitalizacije gradske organizacije u Nišu i okupljanja svih raspoloživih levičarskih snaga, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << a sve u funkciji što boljih priprema za predstojeće izbore - piše u saopštenju.

U saopštenju se "apeluje na sve članove SPS" da sve probleme rešavaju "unutar kuće".

Ceo intervju "15 minuta" možete pogledati - ovde.

Vukomanović: Novaković verovatno bio crven u licu

Odgovarajući preko Tvitera na pitanje da li je Igor Novaković prisustvovao obeležavanju slave Socijalističke partije Srbije u Nišu, predsednica Izvršnog odbora partije Dijana Vukomanović je odgovorila da nije.

Vukomanovićeva je prokomentarisala i da je "verovatno bio crven u licu zbog oštrog demantija funkcionera SPS", očito aludirajući na naziv Novakovićevog Tviter naloga @RedInMind, što na engleskom znači "Crven u umu".

@milan_strongman @redinmind Nije bio. Verovatno bio crven u licu zbog oštrog demantija funkcionera @socijalisti #SPS https://t.co/lOEUUuPMAr

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.