Mozzart opremio dresovima igrače KK Ratnici iz Niša

Izvor: JužneVesti.com, 08.Jun.2021, 08:19

Mozzart opremio dresovima igrače KK Ratnici iz Niša

U okviru akcije "Novi dresovi za nove šampione", kojom je kompanija Mozzart opremila više od 30 košarkaških klubova širom Srbije, dresove su dobili i košarkaši Ratnika. Ovom akcijom je regionalni lider u priređivanju igara na sreću obradovao klub, koji je za godinu dana okupio oko 500 dece u različitim grupama i kategorijama, te im dao motivaciju za dalji napredak.

Mnogim košarkašima širom zemlje dodatni podstrek za trojku ili zakucavanje bila je podrška >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Mozzarta, a sada je to slučaj i sa niškim košarkaškim klubom Ratnici u koji je ta kompanija prepoznala ambicije i igračima donirala dresove. Da im donacija veoma znači, kaže Saša Damnjanović iz tog kluba.

Osnovani smo pre nešto više od godinu dana. Kao izuzetno mladom kolektivu, ali iskusnom u svetu košarke, veoma nam je važna donacija "Mozzarta" koji je prepoznao da imamo velike ambicije – navodi Damnjanović.

Kompanija je prepoznala uspeh i trud kluba na svim nivoima, tako pored seniorske ekipe KK Ratnici ima sve selekcije mlađih kategorija - juniore, kadete, pionire, mlađe pionire, kao i školu košarke.

Već u prvoj godini zabeležili smo dosta uspeha. Seniori su osvojili prvo mesto, juniori su podeli prvo mesto, kadeti osvojili treće, a pioniri peto mesto. Cilj nam je stabilizacija seniorske ekipe u višem rangu, jer smo mlada ekipa, a u rangu gde igramo sledeće sezone su ekipe na okupu i po više godina. Sa mlađim kategorijama, prevashodno je najvažnije razigravati igrače, dok je rezultat u drugom planu - dodaje.

Podsetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću kroz svoje društveno-odgovorno poslovanje brine o svim segmentima zajednice, pa i o lokalnim timovima. Mozzart je za četiri godine obradovao više od 6.000 sportista.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.