Modernizovana ekspozitura OTP banke u Nišu na staroj adresi

Izvor: JužneVesti.com, 28.Nov.2022, 16:43

Modernizovana ekspozitura OTP banke u Nišu na staroj adresi

OTP banka je ponovo otvorila vrata svoje ekspoziture na Trgu kralja Milana bb, sada sa potpuno novim, modernim enterijerom prilagođenim najvišim standardima OTP Grupe, ali na prvom mestu, u skladu sa potrebama svojih sadašnjih i budućih klijenata.

Ljubazni i stručni savetnici OTP banke su ponovo na staroj adresi, Trgu kralja Milana bb, spremni da razgovaraju sa klijentima i da ponude rešenja za sve potrebne bankarske usluge i proizvode kojima mogu olakšati >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << svakodnevne poslove i podržati kako građanstvo, tako i mala, srednja i velika preduzeća i preduzetnike.

Ponosni smo što nastavljamo sa radom u novom ambijentu po kojem se izdvajamo, ali ono što nas još više izdvaja jeste naša ekspertiza i posvećenost klijentima. Izuzetno nas raduje što će ova ekspozitura svojim inovativnim konceptom doprineti još većem zadovoljstvu naših korisnika. Recept našeg uspeha jeste poznavanje tržišta i pažljivo formirane ponude koje uvek prate najaktuelnije trendove. Zato sada pozivamo sadašnje i buduće klijente, fizička i pravna lica, da dođu i saznaju šta možemo da im ponudimo, a trenutno ističemo odličnu priliku za različitu oročenu štednju, uz koju možete da ostvarite svoje kratkoročne i dugoročne ciljeve - izjavila je Milijana Marjanović, direktor filijale Niš.

Klijentima su na raspolaganju digitalni servisi koji se konstantno unapređuju; foto: OTP banka

Pored Zone 0-24 sati, klijentima su na raspolaganju digitalni servisi koji se konstantno unapređuju, te je nedavno lansiran novi m-bank, još brži, efikasniji i sa novim dizajnom, čije napredne funkcionalnosti zaposleni u ekspozituri detaljno mogu pojasniti klijentima i pomoći im da ga sa lakoćom koriste.

Pored modernizovane ekspoziture na Trgu kralja Milana bb, OTP banka u gradu Nišu posluje na još četiri lokacije, na sledećim adresama: Nikole Pašića 28a, Trg kralja Aleksandra 2, Bulevar Nemanjića 67a i Bulevar Zorana Đinđića 35, a adrese na kojima su bankomati možete pogledati na linku lokacije bankomata.

Klijentima su na raspolaganju digitalni servisi koji se konstantno unapređuju; foto: OTP banka

Takođe, OTP banka je kao dobitnik priznanja “Euromoney Market Leader in Serbia for Corporate Banking” ocenjena kao tržišni lider u oblasti korporativnog bankarstva.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.