Mlađi seniori Kinezisa drugi u Srbiji

Izvor: JužneVesti.com, 23.Sep.2019, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mlađi seniori Kinezisa drugi u Srbiji

Sa šest medalja, po dve zlatne, srebne i bronzane, džudisti niškog Kinezisa osvojili su ekipno drugo mesto na Prvenstvu Srbije za mlađe seniore do 23 godine, a takmičar niške ekipe Andrija Milenković je proglašen za najboljeg pojedinca.

Takmičarke Džudo kluba Niša sa trenerom Draganom Spasićem; foto: Džudo klub Niš

Osim priznanja za najboljeg takmičara šampionata, Milenković je u konkurenciji do 73 kg uzeo zlatnu medalju. Drugo zlatno odličje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << za Kinezis osvojio je Nemanja Milić u kategoriji do 60 kg.

Drugi u Srbiji bili su Slobodan Đorđević (do 66 kg) i Mila Đorđević (do 70 kg), a treća mesta osvojili su Đorđe Stanojević (do 73 kg) i Anica Delić (do 70 kg).

U ekipnoj konurenciji Nišlije su bile iza beogradske Crvene zvezde koja je osvojila tri zlatne, jednu srebrnu i četiri bronzane medalje. U stručnom štabu, koji čine Nikola Milošević i Nemanja Stanković, zadovoljni su rezultatima.

Sjajan rezultat, iako moram priznati i očekivan. Naporno smo radili čitavog leta i spremni došli na takmičenje na kojem tradicionalno postižemo dobre rezultate. Ovo je još jedna potvrda dobrog i temeljnog rada i sjajne atmosfere koju negujemo u našem klubu - kaže Milošević.

I takmičarke Džudo kluba Niš osvojile su medalje na ovom takmičenju - bronzane medalje pripale su Jastri Milovanović (do 48 kg) i Sanji Petrović (do 63 kg).

Na Prvenstvu Srbije za mlađe seniore u Beogradu učestvovala su 123 takmičara iz 35 klubova.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.