Mladić pao sa zgrade u krugu Mašinske industrije u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 08.Dec.2022, 12:47

Mladić pao sa zgrade u krugu Mašinske industrije u Nišu

Mlađi muškarac pao je sa jedne zgrade u krugu Mašinske industrije u Nišu, kažu iz policije. Iz UKC-a navode da je primljen u svesnom stanju i stabilnom stanju.

Niška policija je jutros oko 10 sati dobila prijavu da je mlađi muškarac pao sa jedne zgrade i još nemaju detaljnijih informacija o eventualnim sumnjivim okolnostima.

Iz UKC-a su naveli da je 22-godišnji D.E. pao sa krova zgrade i da je primljen u Urgentni centar u svesnom stanju, stabilnih vitalnih parametara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Na skeneru nisu uočene unutrašnje povrede. Ima kontuziju mozga zbog koje će biti zadržan do jutra radi posmatranja. Imao je manju posekotinu na čelu koja je sanirana kao i posekotinu na kolenu - kažu iz UKC-a.

Iz Kliničkog centra dodaju da je mladić svestan, komunikativan i trenutno stabilnih vitalnih parametara.

*Tekst je dopunjen nakon novih informacija iz KC-a o stanju mladića

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić pao sa hale u Mašinskoj industriji Niš, prevezen u Urgentni centar

Izvor: RTS, 08.Dec.2022

Policija je saopštila da je mladić pao sa jedne od hala u Mašinskoj industriji Niš (MIN), kao i da je prevezen u Urgentni centar. . Mladić koji je oko 10 sati pao sa jedne od hala u Mašinskoj industriji Niš, u kojoj većina pogona nije u funkciji, nije radnik MIN-a,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.