Mladić iz Niša uhapšen zbog prodaje droge

Izvor: JužneVesti.com, 02.Nov.2019, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić iz Niša uhapšen zbog prodaje droge

Marihuanu, tablete MDMA i vagicu za precizno merenje policija je pronašla u stanu 19-godišnjaka iz Niša, koji je potom uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U policiji navode da je u stanu S. M. pronađen 61 gram marihuane, 20 tableta MDMA, kao i vagica sa tragovima opojnih droga.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, uhapsili >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su S. M. iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga - navodi se u policijskom saopštenju.

Tinejdžeru je određeno zadržavanje od 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.