Mladi Nišlija izazvao udes vozeći sa probnom dozvolom i sa 1,79 promila alkohola u krvi

Izvor: JužneVesti.com, 14.Maj.2021, 16:06

Mladi Nišlija izazvao udes vozeći sa probnom dozvolom i sa 1,79 promila alkohola u krvi

Zato što je je noćas vozio sa 1,79 promila alkohola u krvi i sa probnom vozačkom dozvolom u vreme kada mu je to zabranjeno, i tom prilikom na jednoj raskrsrnici u centru Niša vozeći u rikverc udario u drugi auto, policija je zadržala 25-godišnjaka. Protiv njega će biti podneta prekršajna prijava.

Niška policija zadržala je muškarca koji se sumnjiči da je izazvao saobraćajnu nezgodu jer je bio pijan za volanom.

On se, na jednoj raskrsnici u centru grada, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << vozeći „reno“ nepropisno kretao unazad i udario u „pežo“ koji je vozio dvadesetogodišnji muškarac, a tom prilikom niko nije povređen - navode iz policije.

Dodaju da su utvrdili da je mladić vozio sa probnom vozačkom dozvolom i u vreme kada mu to nije dozvoljeno.

Protiv njega će, zbog učinjenih prekršaja, biti podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.