Mlade niške strelkinje imale dobru prvu međunarodnu proveru

Izvor: JužneVesti.com, 19.Nov.2018, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mlade niške strelkinje imale dobru prvu međunarodnu proveru

Na prvom međunarodnom takmičenju u karijerama, mlade takmičarke Streljačkog kluba Niš 1881 Lara Canić i Tamara Milošević nisu uspele da se plasiraju u finale, ali njihov trener Lidija Mihajlović ističe da je zadovoljna jer su se dobro pokazale drugog dana međunarodnog tunira u slovačkoj Njitri.

Naslednica Lidije Mihajlović; foto: L. M.

16-godišnja Lara Canić je u Slovačku putovala kao član reprezentacije Srbije, dok je Tamara Milošević išla >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u klupskoj režiji. Iako je trebalo da putuje i trener Streljačkog kluba Niš 1881 Lidija Mihajlović, ona je izostala, ali je ispratila rezultate.

Prvog dana obe su loše pucale, ali su se popravile drugog dana. Lara Canić je pucala 621 krug i za 0,6 joj je izmaklo finale. Tamara Milošević je imala rezultat 607 i mislim da može mnogo bolje. Ovo im je bio prvi susret sa međunarodnim takmičenjem i verujem da će, uz više ovakvih takmičenja, pokazivati i bolje rezultate - kaže Mihajlovićeva.

Pored Lare Canić, u disciplini puška, za reprezentaciju Srbije nastupili su Kristina Lazarević iz Beograda, Teodora Vukojević iz Kruševca i Đorđe Savić iz Kosjerića. Takođe, na ovom takmičenju će se nadmetati Zlatomir Marković iz Vladimiraca, Dušan Bojić iz Smedereva i Jovana Todorović iz Beograda.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.