Ministar pravde obišao niški zatvor (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 13.Dec.2013, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar pravde obišao niški zatvor (VIDEO)

Dobra organizacija posla, domaćinsko poslovanje i imate rezultate. KPZ u Nišu je na korak od onoga što država teži da uspostavi u čitavom sistemu za izvršenje krivičnih sankcija, kaže ministar pravde Nikola Selaković. Selaković je danas u pratnji direktora Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Milanom Stevovićem obišao niški zatvor.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Ministar Selaković u poseti niškom zatvoru

Izvor: juGmedia, 13.Dec.2013

NIŠ – Ministar pravde i državne uprave Nikola Selaković najavio je danas u Nišu da će do kraja godine u u lokalnim samoupravama u Srbiji biti otvorene još tri  kancelarije za alternativno izvršenje krivičnih sankcija..Nasledili smo osam takvih kancelarija, ali smo do sada taj broj, sporazumima...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.