Milutinović ponovo na čelu Opštine Crveni Krst

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jun.2016, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milutinović ponovo na čelu Opštine Crveni Krst

Niška Opština Crveni Krst trebalo bi sutra da konstituiše parlament, a na njegovom čelu će najverovatnije opet biti Zoran Stojković. Kada se izabere gradonačelnik Niša, tada bi i Miroslav Milutinović, kako sam kaže, trebalo da zaduži novi predsednički mandat.

Prva konstitutivna sednica u Crvenom Krstu je otkazana, jer je SNS koji je osvojio apsolutnu većinu, kako je tada rekao predsednik Skupštine Zoran Stojković, hteo da razgovara i sa ostalim parlamentarnim strankama >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << o eventualnoj saradnji.

Međutim, kako kaže Milutinović, ni sa kim nije postignut dogovor i sutra će biti održana konstitutivna sednica.

Predsednik Skupštine biće Zoran Stojković, sekretar će biti Danijela Milićević, a zamenik predsednika Danijel Stojanović. Biće 4 većnika u Opštini - 3 iz SNS-a i jedan iz PUPS-a - kaže Milutinović.

On je predložen ponovo za predsednika, ali o tome se neće odlučivati na sutrašnjoj sednici.

Imamo samo predizbornu saradnju i tako ćemo formirati i izvršnu vlast. Kada Grad to isto uradi, onda ćemo i mi - rekao je Milutinović.

Milutinović je doktor ekonomskih nauka, a na čelo Opštine došao je sredinom maja 2014. godine kada je ostavku podneo dotadašnji predsednik Darko Bulatović, koji je, prema nezvaničnim informacijama, kandidat SNS za gradonačelnika Niša.

Pre toga obavljao je funkciju predsednika Skupštine ove opštine. Bio je dugogodišnji član SPS, a neposredno pre preuzimanja Opštine prešao je u Srpsku naprednu stranku.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.