Miljkovac i Paljina ponovo dobili pijaću vodu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Nov.2016, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljkovac i Paljina ponovo dobili pijaću vodu

Nakon 12 dana bez vode, niška sela Miljkovac i Paljina dobila su vodu za piće, dok je u Berčincu još dostupna samo tehnička voda a građani će vodu za piće dobijati iz cisterne koja će dežurati u ovom selu do normalizacije situacije.

Kako su najavili iz Vodovoda, selo Berčinac bi trebalo da dobije pijaću vodu u naredna 24 sata, a do tada je potrebno da vodu za piće i pripremanje hrane koriste iz cisterne.

Podsetimo, niška sela Miljkovac, Paljina i Berčinac >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << koriste vodu iz cisterne od 10. novembra jer je, kako su objasnili iz Vodovoda, zbog obilnih kiša bilo zamućeno izvorište pijaće vode.

Iako je prema najavama trebalo da sva tri sela od juče dobiju pijaću vodu, to se nije dogodilo, jer kako su rekli u ovom preduzeću, nije bila završena kontrola kvaliteta vode.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.