Milioni od niškog Parking servisa beogradskoj firmi čiji je direktor hapšen zbog nameštanja tendera

Izvor: JužneVesti.com, 11.Apr.2024, 12:05

Milioni od niškog "Parking servisa" beogradskoj firmi čiji je direktor hapšen zbog nameštanja tendera

Boje za obeležavanje puteva, od kojih neke i nisu propisane pravilnikom, niški JKP Parking servis kupiće za više od 10,6 miliona dinara od beogradske Tehnohemije, firme čiji je generalni direktor hapšen zbog nameštanja tendera baš u Nišu. Firma koja je ponudila znatno nižu cenu odbijena je jer njena "koverta nije stigla blagovremeno". Tehnohemija je povezana i sa vlašću i Grad Beograd u njoj ima akcije od skoro 60 miliona dinara.
Zbog sumnje na zloupotrebu u vezi sa javnom nabavkom oko tekućeg održavanja i popravki u Nišu, direktor AD Tehnohemija Dobrica Matković uhapšen je krajem 2022. godine, zajedno sa još četiri osobe. Protiv njega je bila podneta krivična prijava.
...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.