Mikrosenzori u biomehanici i medicini

Izvor: Redakcija Vesti.rs, 13.Apr.2009, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mikrosenzori u biomehanici i medicini

U saradnji sa KLINIČKIM CENTROM i MEDICINSKIM FAKULTETOM iz Niša, NORTH Protection Vas poziva da prisustvujete predavanju o MIKROSENZORI U BIOMEHANICI I MEDICINI

Predavač je G-din Michael ROBINSON, Vice President kompanije MicroStrain Inc, SAD - http://www.microstrain.com
MicroStrain je vodeći svetski lider u proizvodnji bežičnih mikrosenzora za merenje i praćenje raznih biomehaničkih naprezanja i drugih parametara ljudskog tela, kao i implantanata u funkciji rešavanja zdravstvenih problema čoveka (kolena, kukovi, zglobovi itd. )

Datum: Sreda, 15 April, 2009.
Mesto: Sala Medicinskog fakulteta u Nišu
Vreme: 13:00-15:00 h

Predavanje je posvećeno najnovijim rezultatima MicroStrain-a u razvoju bežičnih i drugih mikrosenzorskih sistema za primenu u različitim oblastima medicine, posebno u istraživanju i razvoju novih metoda lečenja sa ciljem da se unapredi zdravstvena zaštita, uz istovremeno smanjivanje troškova lečenja.

Kontakt informacije : office@north-protection.rs, 018 512 657, 063 130 89 85






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Redakcija Vesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Redakcija Vesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.