Meštani dva sela blokirali nišku deponiju (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 24.Apr.2015, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meštani dva sela blokirali nišku deponiju (VIDEO)

Meštani Belotinca i Knežice blokirali su nišku deponiju nezadovoljni brzinom rešavanja problema vodosnabdevanja. Kako im je krajem prošle godine obećano projekat za priključenje na vodovod trebalo je da bude gotov do kraja marta a da tokom proleća i krenu radovi. Do sada kažu ništa nije učinjeno.
Dva sela, jedna deponija i mnogo problema. Meštanima Belotinca i Knežice nakon blokiranja deponije od pre nekoliko meseci, opet su ispred na istom mestu zbog istih problema. >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs <<
Od novembra do sada, meštani kažu, ništa se nije promenilo a Belotinčani su kažu zabrinuti jer zbog nerešavanja ovog pitanja i dalje se suočavaju sa različitim problemima.
Zahtevi meštana nisu se promenili i kako kažu važno im je da radovi što pre krenu i da za ono što je obećano dobiju i pravne garancije.
Sporazum koji je kako kažu meštani sela Knežice napravljen novembra rešio bi i njihove probleme. Već neko vreme zbog kvara njima stižu uvećani računi za vodu.
Osim ovih zahteva traže i informacije gde će ići deponija ukoliko se proširi kako je ranije rečeno. Nezadavoljni meštani pozivaju i nadležno ministarstvo da reaguje. Međutim napominju da ukoliko se ovi problemi ne reše neće odustati.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meštani Belotinca blokirali prilaz niškoj deponiji

Izvor: RTS, 24.Apr.2015

Meštani doljevačkog sela Belotinac ponovo su blokirali prilaz niškoj deponiji, sa koje se, kako tvrde, sliva kanal koji zagađuje njihove bunare, a projekat za priključenje ovog sela na niški vodovod još nije završen. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.