Meštani Gabrovca godinu dana prinuđeni da umesto asfalta gaze blato

Izvor: JužneVesti.com, 17.Mar.2024, 11:39

Meštani Gabrovca godinu dana prinuđeni da umesto asfalta gaze blato

Godinu dana otkako su počeli radovi na kanalizacionoj mreži u Gabrovcu kod Niša, meštani kažu da su i dalje prinuđeni da gaze blato, jer nakon radova put nije saniran i asfaltiran.
Nezadovoljni meštani dodaju da nije u pitanju jedna, već više ulica u tom selu.
Gde god da su izvođeni radovi nigde nije saniran put, a kamoli da je asfaltiranje počelo. Prinuđeni smo da gazimo blato a posle velike kiše nemoguće je ići pešaka. Većinu ulica smo mi meštani gradili svojim sredstvima, a sada smo vraćeni 50 godina unazad da imamo gore stanje - naveli su.
Iako su slike koje su poslali na aplikaciji “Prijavi problem” Južnih vesti odnose na samo jednu ulicu, tvrde da je stanje i u ostalim...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.