Meštani Delijskog visa se izvinjavaju Nišlijama zbog čestih blokada ulica, ali od protesta ne odustaju

Izvor: JužneVesti.com, 05.Apr.2024, 19:55

Meštani Delijskog visa se izvinjavaju Nišlijama zbog čestih blokada ulica, ali od protesta ne odustaju

“Ako gradonačelnica neće da dođe kod nas, moraćemo mi da idemo kod nje” - odluka je koju su doneli meštani niškog naselja Delijski vis, koji su danas ponovo blokirali saobraćaj na kružnom toku kod Stop šopa. Izvanjavaju se sugrađanima zbog toga što im blokiraju ulice, ali ih i pozivaju da im se pridruže, kako bi omasovljeni rešili sve probleme u gradu.
Iako su 5 od 13 ulica u naselju Delijski vis dobilo asfalt, meštani koji su danas protestovali 21. put, kažu da ništa nije gotovo i da će nadležni morati da im kompletiraju naselje, jer su to i obećali.
Najavili dva protesta, prvi u petak kod Stop šopa, drugi u ponedeljak ispred Gradske kuće; foto: JV Sa blokadama nastavljaju sve dok...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.