Meštani Delijskog visa otišli kod gradonačelnice - sutra rešite problem - sutra protesti staju

Izvor: JužneVesti.com, 15.Apr.2024, 14:47

Meštani Delijskog visa otišli kod gradonačelnice - "sutra rešite problem - sutra protesti staju"

Pošto gradonačelnica nije otišla kod njih, došli su oni kod nje - kao što su i obećali meštani niškog naselja Delijski vis otišli su jutros ispred Gradske kuće u nadi da će razgovarati o svojim problemima sa Draganom Sotirovski. Kako kažu, iznenađujuće brzo ih je pozvala na sastanak unutra, ali su tamo dobili nova-stara obećanja pa od protesta neće odustati.
Dobili obećanja; foto: Dejan Veličković Više puta su zvali gradonačelnicu Sotirovski da dođe na protest ili u naselje i da razgovara sa građanima, ali pošto se to nije dogodilo meštani Delijskog visa su jutros otišli ispred njenog kabineta.
U 8 sati smo bili tamo i nameravali smo da budemo ispred Gradske kuće dok nas ne primi. Postavili...

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Građani niškog Delijskog Visa „čekali“ gradonačelnicu, ona im „obećala“ rešavanje komunalnih problema, a oni najavili novu blokadu saobraćaja

Izvor: Danas, 15.Apr.2024

Delegacija građana niškog naselja Delijski Vis "čekala" je jutros ispred Gradske kuće gradonačelnicu Draganu Sotirovski, zahtevajući hitan sastanak zbog nedavnog obustavljanja asfaltiranja ulica i nezapočinjanja radova na atmosferskoj kanalizaciji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.