Mesečna preplata na parking kod Čaira za one koje lete sa niškog aerodroma

Izvor: JužneVesti.com, 15.Nov.2019, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesečna preplata na parking kod Čaira za one koje lete sa niškog aerodroma

Svi oni koji nisu iz Niša, ali lete sa niškog Aerodroma “Konstantin Veliki”, kako kažu u Parking servisu, moći će da plate mesečni parking kod Čaira. Cena je, dodaju, 1.119 dinara.

Na 3 km od aerodroma, u Zetskoj ulici, pored stadiona Fudbalskog kluba Radnički, nalazi se parkiralište koje će odsad moći da koriste putnici "Konstantina Velikog". Kako kažu u Parking servisu, potencijalni korisnici akcije "Parking & fly" treba da mejlom na adresu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pretplata@nisparking.rs podnesu zahtev za izdavanje parking karte za parkaralište "Čair".

Priložite kopiju lične karte i saobraćajne dozvole i karta će Vam biti izdata nakon obrade podataka - navode u Parking servisu.

Cena ove usluge, na mesečnom nivou je, dodaju, 1.119 dinara, a građani o ovoj akciji mogu da se informišu na broj 018/517-778.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.