Mesecima raskopana Igmanska ulica u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 18.Maj.2021, 09:06

Mesecima raskopana Igmanska ulica u Nišu

Već mesecima stanovnike Igmanske ulice u Nišu brinu rupe u asfaltu, koje su, kako navode, napravile ekipe Vodovoda, te pitaju ko je odgovoran za njihovu sanaciju. Iz Javno-komunalnog preduzeća Naissus ističu da je za vraćanje izgleda u prvobitno stanje na toj lokaciji zadužena Direkcija za izgradnju, ali odatle još nema odgovora kada Nišlije mogu da očekuju "krpljenje" rupa.

Građani su preko aplikacije "Prijavi problem" ukazali na raskopanu Igmansku ulicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << za koju kažu da je u takvom stanju već duži period. Deo Igmanske ulice; foto: čitalac

Ko je odgovoran za krpljenje rupa koje je napravio Vodovod? Rupe stoje mesecima - pišu građani.

Međutim, iz Naissus-a navode da oni do određene mere mogu da vrate radove u prvobitno stanje, te da je ostalo na nadležnom preduzeću.

Sve što se tiče vraćanja u prvobitno stanje ide preko Grada, znači Direkcija za izgradnju Grada. Sve što odradimo, odradimo, vratimo u neko prvobitno stanje, imamo dogovor do kojeg to nivoa mi radimo, a onda nadalje to preuzima firma koja se time bavi i koja ima ugovor sa Gradom - ističu iz Naissus-a.

Novinari Južnih vesti su prošlog petka poslali pitanja o ovom problemu Direkciji za izgradnju, ali odgovora i dalje nema.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.