Izvor: Medijski istraživački centar, 24.Avg.2011, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedesom kroz pešačku zonu

Niška policija uhapsila je četvoricu mladića iz Niša koji su sinoć vozilom prošli kroz pešačku zonu u centru grada, vređali goste u kafićima, a potom polomili izlog na jednoj prodavnici, saopštila je Policijska uprava u Nišu.
Policija je uhapsila i zadržala u pritvoru do 48 sati Miloša.M (23), Aleksаndra M. (22), Mаrka M. (22) i Slobodаna A. (23) svi iz Nišа zbog sumnje dа su izvršili krivično delo nаsilničko ponаšаnje.
Policija je navela da su mladići sinoć >> Pročitaj celu vest na sajtu Medijski istraživački centar << narušavali javni red i mir u centralnim gradskim ulicama u pešačkim zonama u Obrenovićevoj i Kopitarevoj ulici, a da su vozilom „Mercedes“ niške registrаcije prošli pešаčkom zonom u Obrenovićevoj ulici.
Oni su prema policijskom saopštenju polomili izlog na prodаvnici „Boreli“ u Dušanovocj ulici u Nišu.
Osumnjičeni će uz krivičnu prijаvu biti privedeni istrаžnom sudiji Osnovnog sudа u Nišu, saopštila je niška policija.

Nastavak na Medijski istraživački centar...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Medijski istraživački centar. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Medijski istraživački centar. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.